ciocolax

Fiecare dintre noi este diferit, fiecare organism este diferit și răspunde diferit la administrarea principiilor active. În special când acestea provin din surse 100% naturale.

Conceput pentru tine, pentru atunci când întâmpini episoade de constipație frecvent și, deoarece ai folosit laxative o perioadă de timp, ai acum nevoie de un alt tip de laxativ: unul Forte, care să combată toleranța dezvoltată la dozele uzuale de laxative și să te ajute să scapi de constipație.

Datorită extractelor naturale, Ciocolax forte acționează eficient și puternic împotriva constipației, pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment. În plus, forma de drajeu face ca fiecare comprimat de Ciocolax Forte să fie ușor și plăcut de administrat!

Ciocolax Forte este laxativul natural sub formă de drajeu, plăcut de administrat;
Acționează eficient și natural împotriva constipației, efectul înregistrându-se în maxim 8 ore;
Este eficient și puternic datorită combinației de ingrediente naturale: 200 mg Senna, 28 mg Frangula și 30 mg Inulină.

Atenționări: A nu se consuma de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente. Nerecomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, în caz de afecțiuni intestinale (obstrucții, ulcere, boli inflamatorii), dureri abdominale intense, greață sau vărsături.

Doza recomandata:
1 drajeu/zi,
timp de maxim
10 zile

cumpara_acum