ciocolax
În viața ta activă și foarte agitată, între slujbă, familie și ieșirile ocazionale la cafea cu prietenele, oricât ți-ai dori, regimul alimentar nu este mereu regulat.

Treci de la petrecut prea mult timp pe scaun la birou, la slalomul zilnic printre mașini în trafic, la fuga printre raioane în supermarket și nu consumi întotdeauna cele mai potrivite alimente, ceea ce, uneori, are efecte nefaste asupra tranzitului tău intestinal.

Ca să rezolvi rapid, eficient și plăcut episoadele de constipație, fie că te afli la birou sau pe plajă, ai nevoie de Ciocolax.
Datorită extractelor naturale, Ciocolax acționează delicat și eficient împotriva constipației, pentru ca tu să te poți bucura de fiecare moment. În plus, învelișul unic de ciocolată face ca fiecare comprimat masticabil de Ciocolax să fie ușor și plăcut de administrat!

Ciocolax este primul laxativ natural, învelit în ciocolată belgiană,  masticabil, plăcut de administrat;
Acționează eficient și natural împotriva constipației;
Este eficient, dar delicat, datorită combinației optime de  ingrediente naturale: 25 mg Senna și 10 mg Frangula.

Atenționări: Produsul conține soia și lapte. A nu se consuma de către persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Persoanele cu indice glicemic ridicat vor folosi cu precauție produsul. Nerecomandat femeilor însărcinate sau care alăptează și copiilor sub 14 ani.

Doza recomandata:
1 comprimat/zi,
timp de maxim
10 zilecumpara_acum