Prospect

• Doza recomandată: 1 comprimat/zi, timp de 10 zile.
Extractul de Senna are efect laxativ, stimulând tranzitul intestinal, efect dat de o serie de substanțe bioactive, glicozide specifice, numite senozide, care interacționează cu celulele mucoasei colonului.
Pulberea din fructe de Frangula conține franguline și acid crisofanic, substanțe care asigură funcționarea normală a secreției, un tranzit intestinal normal și condiții biochimice improprii dezvoltării paraziților intestinali.
Mg/comprimat
Film de ciocolată (zaharoză, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină din soia, aromă
naturală de vanilie)
360
Pudră de cacao (conținând carbonat de potasiu și vanilină) 177,5
Zaharoză 129
Fulgi de ciocolată (zaharoză, masă de cacao, pudră de cacao, grăsimi anhidre din lapte, emulgator: lecitină din soia, aromă naturală de vanilie) 127,7
Extract uscat din fructe de Senna, Cassia angustifolia Vahl, din care: 125
Senozide 25
Extract uscat de Frangula, Rhamnus frangola L., din care: 10
Glucofrangule 0,8

Atenționări:

Produsul conține glucide în concentrație ridicată, persoanele cu indice glicemic ridicat vor folosi cu precauție produsul. Poate conține urme de alergeni.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

A se păstra la loc uscat și răcoros, la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici. Nu se administrează persoanelor hipersensibile (alergice) la oricare din componentele produsului.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiasca o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Produsul conține lapte, soia.